BNI Kingfisher, Deventer

BNI logoTheo Labrujere (BlueGear) is sinds 2019 lid van BNI - Business Network International Nederland, chapter BNI Kingfisher in Deventer.

 

 

 

 

 

 

 

Gastvrij Wijhe

logo gastvrijwijheTheo Labrujere is sinds 2019 lid van de commissie PR & Communicatie van de ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe. De Facebook-pagina en het Instagram-account van Gastvrij Wijhe zijn sindsdien fors gegroeid en laten ook een toegenomen betrokkenheid zien.

 

 

 

Herman Harms, eco-bouwbegeleider, Raalte

BNI logoKlanten kunnen me weer vinden...

 

Sinds een jaar profileer ik me op sociale media. Maar ja, hoe doe je dat dan? Wat wil je vertellen en vooral wie wil je bereiken? In het intake gesprek met Theo waren dit de vragen om te beantwoorden.

 

Je probeert mensen naar je website te krijgen, maar dan moeten ze daar ook hun vragen kunnen stellen, of vinden waar ze naar op zoek zijn. Jouw product en jouw specifieke kennis wil je duidelijk naar voren laten komen. BlueGear heeft me daar uitstekend bij geholpen. D.m.v. een blog kan ik nu mijn kennis delen en je kunt duidelijk zien waar ik tegenwoordig mee bezig ben.

 

Theo Labrujere heeft ervoor gezorgd dat ik veel meer bezoekers op mijn website mocht verwelkomen en dat heeft weer geleid tot nieuwe opdrachten.

 

Het is niet alleen Facebook, LinkedIn of je website, maar het gaat om het totaalplan. Theo heeft dat overzicht om alles op elkaar af te stemmen en zo heeft hij mij weer zichtbaar gemaakt.

 

Wil jij dat jouw bedrijf of organisatie ook een gezicht krijgt op social media, praat dan eens met Theo!

 

Rosalie Wubs, Vera Shutters

Rosalie Wubs, Vera Shutters'Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer positief ben over Bluegear, over het werk van Theo.

 

Vanaf het begin is het erg makkelijk om met hem te overleggen en mijn plannen hierdoor concreet te maken. Hij geeft goed marketingadvies zodat ik online een grote stijging qua websitebezoek heb ervaren sinds ik met hem samenwerk.

 

Hierdoor heb ik veel meer klanten dan voorheen. Je kunt van alles aan hem overlaten (verbetering van je website, vindbaarheid, schrijven van blogs, verbetering van sociale media, zoekwoorden-onderzoek) waardoor je terecht kunt bij één persoon en niet naar een groot bureau hoeft te stappen. Vooral dit snelle schakelen, vind ik heel erg prettig.

 

Ik adviseer Bluegear dan ook van harte bij anderen aan." 

Fotograaf Ilse, Wijhe

 

Logo fotograaf IlseTheo schreef voor mij vijf fantastische artikelen. Boordevol info en zoekwoorden. Perfect, zo had ik het zelf nooit gekund.

 

 

 

 

 

 

Edzo Struif, FoodSteps BV, Huizen

Edzo Struif, FoodSteps BVNamens FoodSteps BV hartelijk dank voor jouw gastvrijheid in het mooie Noorden. Wij hebben veel bijgeleerd in jouw persoonlijke cursus en training over de ontwikkeling van onze nieuwe website en concrete mogelijkheden voor een betere 'zichtbaarheid' van ons bedrijf op social media met focus op LinkedIn. Ook de lunch was uitstekend verzorgd. Onze dank hiervoor! Wij zullen jou zeker bij onze collega ondernemers adviseren!

 

 

 

Wilco Boksebeld, Bladgoud-tuinen, Heeten

Resultaten voorbeeld 2019Zoals zovelen dacht ik dat het allemaal wel zelf kon. Beetje zoekwoorden invullen op je site, af en toe wat posten op Social Media en dan komt het vanzelf. Dat ging best een tijdje goed, maar het speelveld veranderd steeds en als je eenmaal goed in je werkt zit, dan denk je ach, het gaat ook wel zonder dat seo gedoe.

 

Maar mijn website daalde de afgelopen half jaar echt drastisch in bezoekers. Nu heb ik nog steeds een goed gevulde orderportefeuille maar ik weet uit ervaring dat het soms ook ineens kan veranderen en als je er dan nog aan moet beginnen is het te laat.

 

Gelukkig kwam Theo op mijn pad. En met hem heb ik een mooie contract afgesloten. Met zijn Stakeholders dashboard hou ik alle social media tegelijk bij. En de website worden door hem met analytics in de gaten gehouden. En ik heb natuurlijk ook maar een beperkt budget dus ipv dat hij alles doet, belt hij me af en toe en dan krijg een paar taken die ik die week moet doen.

 

En het is echt waar, we zijn nog maar een maand goed op weg en de stijgende lijn is al weer zichtbaar. Ik kan jullie BlueGear van harte aanbevelen. Theo is iemand die de valkuilen van de kleine bedrijven goed begrijpt en maakt daar juist werk van. Wilco Boksebeld Bladgoud-tuinen.

 

 

Marianne Bax, Massagepraktijk Sensa, Deventer

Marianne Bax, Massagepraktijk SensaTheo heeft mij goed geholpen met het schrijven van teksten voor mijn website, en om mijn website zichtbaarder te laten worden. Het is heel fijn om hulp te krijgen van een buitenstaander die de juiste ervaring en professionele kijk heeft en je zo kan begeleiden je eigen pad te volgen, zonder dat er dingen voor je ingevuld worden omdat Theo oprechte interesse heeft in zijn klant.

 

 

 

 

 

 

Jaap Rikken, FBM Corporate Finance, Nieuwegein

Jaap Rikken, FBM Corporate FinanceTheo heeft FBM Corporate Finance geholpen met het bouwen van de nieuwe website. Fijn om zoveel kennis over front- en back-end binnen handbereik te hebben. Altijd bereid om mee te denken en helpen.

 

 

 

 

 

 

Joost Seijsener, JBMW, Amersfoort

Joost Seijsener, JBMWTheo Labrujere host al sinds jaar en dag mijn website en deed onder andere redigeerwerk voor het e-book ‘Mensen erbij, W&S 3.0’. Eerder schreef Theo teksten voor de folder van JBMW. Wat fijn is, is dat Theo bij problemen snel met een oplossing komt. Ik vind Theo een betrouwbare, loyale professional!

 

 

 

 

 

Frank Manuhutu, Dimence Groep, Zwolle

Dimence GroepHet social media dashboard heeft alle nodige functies en is gebruiksvriendelijk. Bij vragen werd er vlot en klantgericht geantwoord.

 

 

 

 

 

Marion Bloem, stichting Een Royaal Gebaar

Een Royaal GebaarTheo had the overview, insight, patience, clarity, intellect, compassion, speed and dedication needed to accomplish a nearly impossible goal. I am very grateful for what he did for our foundation, and in addition for the 26.000 fugitives. Thanks to his voluntary work we had an efficient Internet communication. Day or night, he was there to solve problems and to find adequate solutions.

 

 

 

 

 

 

Rony Veld, Praktijk voor Natuurgeneeskunde Rony Veld, Ootmarsum

praktijk ronyveld”Wat een mooie site heb je…”

Dat is wat ik regelmatig hoor. Vooral van mensen die me al enige tijd kennen. Door dit laatste vat ik de opmerking op als een groot compliment omdat de eigenheid naar boven komt in mijn site.

 

Ik ben eigenaar van een praktijk voor natuurgeneeskunde met o.a. biofysische werkvormen. De site is gemaakt door Theo Labrujere van BlueGear, een professioneel bureau op dit gebied. Ik heb het laten maken van een site lang uitgesteld, omdat ik bang was dat het karakter van mijn praktijk tekort zou worden gedaan. Ik zie dit vaak bij collegae.

 

Het aanprijzen van een dienst wordt al snel scheeuwerig en mist het subtiele karakter van persoonlijk contact, wat op de voorgrond (zou moeten) staan in de gezondheidszorg.

 

In enkele korte doelmatige gesprekken wist Bluegear het karakter van de praktijk weer te geven binnen de kaders van doeltreffende informatie. Overzichtelijk, compleet, doelmatig, interessant en vol charme zijn termen die ik onthouden heb van de vele complimentjes die ik kreeg voor mijn site.

 

Theo luistert, doet voorstellen en heeft aanvullingen in een prettige ( “on-ict-achtige” )sfeer. Informatie, gevoelens, sferen en wensen wordt door Theo knap “ gedigitaliseerd’ zodat je aan het eind van het project ook nog eens je eigen woorden herkent die prachtig geordend en efficient naar voren komen.

 

Ik hoop dat BlueGear nog lange tijd in staat wordt gesteld zijn kwaliteiten te tonen.

Vriendelijke groet,
Rony Veld

 

Ton Manuel, Algemeen Manager Heelkunde Instituut Nederland, Amsterdam

Logo Heelkunde Instituut NederlandHet Heelkunde Instituut Nederland (HIN) is een virtuele zorg instelling. Dit houdt in dat de gehele backoffice organisatie is uitbesteed aan derden. De controle hierop wordt stringent uitgevoerd door het bestuur middels een geaccrediteerd kwaliteit- en veiligheidssysteem.

 

De behandelingen worden uitgevoerd door een vast team van medisch specialisten op 3 locaties in Nederland, waar de faciliteiten per behandeldag worden ingehuurd. Het bestuur van de instelling is sinds 2005 in handen van Ton Manuel, hierbij ondersteund door een Raad van Toezicht.

 

Sinds 2007 werken wij tot volle tevredenheid samen met Theo Labrujere van BlueGear. Hij verzorgt de bouw en onderhoud van onze website. Daarnaast beheert hij de content op de site en ondersteunt ons bij het opstellen van teksten voor diverse doeleinden.

 

Marianne Siemerink-Spanjer, vriendelijkeaandacht.nu

vriendeljikeaandacht nu

Mijn website is een juweeltje.

 

Het proces dat ik aan mocht gaan met Theo voor het realiseren van de website werd gekenmerkt door een zorgzame professionaliteit van de maker. En wel zo dat mijn eigen identiteit aanwezig is gebleven in het uiteindelijke product.

Zeker een niet te verwaarlozen kwaliteit is zijn kennis van de Nederlandse taal. Zodat alles goed leesbaar is voor de doelgroep.

 

Nog regelmatig wordt ik gecomplimenteerd en merk dat mensen contact met me opnemen door de uitstraling van de website.

 

Beste Theo, nogmaals mijn dank aan jou voor de heldere prettige samenwerking.

 

Marianne Siemerink-Spanjer
Mindfulnesstrainer MBSR/MBCT

 

Jaap Molenaar, voorzitter Bijenstichting, Zutphen

bijenlintVoor ontwerp of hosting van uw site raden wij BlueGear aan vanwege de groene hosting, maar vooral vanwege de persoonlijke en snelle service die wij ervaren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

David Brinkman, RECIPE VUmc, Amsterdam

recipe vumc website screenshot 300Zeer prettige samenwerking. Altijd kreeg ik snel reactie. In korte tijd heeft BlueGear een mooie website gebouwd die voldoet aan al onze wensen