Na het ontwerp en de bouw van de website, zal al snel blijken dat uw website ook onderhouden moet worden. De wereld staat niet stil, en dat heeft al snel gevolgen voor uw website. Voorbeelden:

  • Wet en regelgeving

Door veranderingen in de privacy-wetgeving (AVG) waren aanpassingen nodig in de cookie-statement en het privacybeleid op de website.

  • Beveiliging

Het Content Management Systeem (CMS) waarop ook uw website is gebouwd en de geinstalleerde plugins of componenten moeten regelmatig worden bijgewerkt omde website veilig te houden.

  • Vindbaarheid en SEO

Google waardeert websites die regelmatig nieuwe content plaatsen hoger dan websites die "stil staan".

Zelf doen, uitbesteden, of een workshop?

Dankzij de inzet van een CMS als WordPress of Joomla kunt u de website zelf onderhouden. Dankzij de inzet van een online dashboard voor content marketing en sociale media kunt u uw website van nieuwsfeeds en aantrekkelijke content voorzien. Zelf doen kan dus en de tools staan online, maar wilt u dit liever uitbesteden, dan doen wij dit graag. Een tussenvorm kan zijn dat we een workshop aanbieden zodat u of uw medewerkers leren hoe een CMS of een sociale media dashboard functioneert. BlueGear maakt bij elke klant een afspraak over het gewenste serviceniveau.