Wilt u aanwezig zijn op sociale media en de interactie met uw doelgroep en stakeholders aangaan? Dan kunt u niet goed zonder online monitoring en engagement software. De relaties en data op sociale media zijn simpelweg te omvangrijk om hierbij handmatig of met eenvoudige tools te werk te gaan.

BlueGear heeft gekozen voor de webbased software van het Nederlandse bedrijf iMonitoring om meer rendement uit de online interactie te verkrijgen. Een belangrijke afweging hierbij was dat het gebruik van bronnen een grote rol speelt in content marketing. Een Nederlandse aanbieder heeft hier een belangrijke toegevoegde waarde ten opzichte van buitenlandse aanbieders.

 

Social Media Management from iMonitoring on Vimeo.

U kunt de software twee weken gratis uitproberen waarbij u de beschikking heeft over alle functies. Na registratie ontvangt u direct een instructie en uitleg hoe u sociale media gestructureerd kunt inzetten voor stakeholder-communicatie.

Sociale media zijn zo belangrijk en bieden zo veel kansen dat we met een nieuwe website zijn gestart:

lees verder op StakeholdersFirst !

Zelf aan slag met sociale media, bloggen?

Zelf doen vereist discipline en waar moet u de inspiratie vandaan halen om aantrekkelijke blogs te schrijven? BlueGear heeft een aparte website gemaakt met alles wat u nodig heeft om uw sociale media inzet een succes te maken.

lees verder op BlogDog !