Sociale Media Dashboard

Wil je professioneel aan de slag met content marketing en sociale media en echte resultaten bereiken? Benut dan ons dashboard en stuur je sociale media aan vanuit een centraal systeem. Ideale software als je op zoek bent naar een effectieve manier om content in te zetten voor jouw marketingdoelen.

Wat zeggen opdrachtgevers?

De Bijenstichting noemt het "een prachtig systeem" en heeft belangrijke thema's als "biodiversiteit" en "bijensterfte" mede door inzet van het dashboard op de kaart weten te zetten. De bijgaande screenshot toont de aanzienlijke stijgingen in aantallen kliks, views, enz. na een maand gebruik.

Resultaten voorbeeld 2019

Sociale media dashboard: wat kun je ermee?

 • Van blog naar sociale media

  Publiceer je blog direct op jouw sociale media
 • Inspiratie voor nieuwe content

  Stel een zoekprofiel in en vind verrassende content om je publiek mee te binden en boeien. Geen zin in teksten? Filter dan op beeld.
 • Content periodiek inplannen

  Plan je content in met een Content Kalender. Stel de gewenste datum en tijd in voor publicatie. Zo verzeker je jezelf van een regelmatige stroom aan berichten en hou je de aandacht van je publiek vast.
 • 1

Probeer het dashboard gratis uit

 

Start nu met het plannen van jouw strategie !

Het is gratis voor 2 weken, daarna overleggen we even om te kijken wat je precies nodig hebt.

De vanaf-prijs is € 45,- per maand

Dit is inclusief:

 • Koppeling met jouw sociale media accounts (1x Twitter, 1x Instagram, 1x Facebook, 1x LinkedIn company page, 1x Pinterest, 1x Google My Business)
 • Maximaal twee zoekprofielen voor monitoring van thema's
 • Eén gebruiker

Bij andere partijen en de marktleider die vergelijkbare software aanbiedt, betaalt u hiervoor al gauw het driedubbele. Er zijn nog talloze functies en opties, we maken altijd een maatwerk-afspraak zodat je nooit te veel betaalt en dus alleen voor wat je nodig hebt!