Webbased infographics vormen een ideaal medium om complexe informatie te ontsluiten en voor een breder publiek toegankelijk te maken. Niemand heeft nog tijd om vele pagina's door te worstelen of eindeloze powerpoint-sessies bij te wonen. Infographics brengen uw verhaal of thema tot leven, verlagen de drempel en vergroten uw bereik.

Linked Open Data, semantische web

Een infographic komt tot leven wanneer u deze niet als een plaatje maar als een dynamische website presenteert. Ook "storytelling' kan deels geconcretiseerd worden door een thema waarover uw organisatie veel te melden heeft, te vertalen in een webbased infographic. Door de samenwerking op te zoeken met uw stakeholders kunnen meerdere bronnen of databases ontsloten worden en op het web toegankelijk gemaakt worden. Uw organisatie of bedijf kan zich zo ontwikkelen tot een autoriteit op dit thema met alle voordelen van dien. BlueGear werkt samen met topspecialisten die uw data (databases, onderzoeksgegevens, excel-sheets, tabellen, grafieken) helpen visualiseren en vertalen naar Linked Open Data op het semantische web.

Meer weten over linked open data en infographics? Neem even contact op...

Sociale redactie ter ondersteuning

De ontwikkeling van een webbased infographic is een belangrijke stap om het leiderschap of de branchepositie van uw organisatie te illustreren. Uw thema heeft echter wel publiciteit nodig. Denk bijvoorbeeld aan sociale redactie om ervoor te zorgen dat uw organisatie "thema-eigenaar" wordt. Neem contact op met ons voor meer informatie.

lees verder op onze speciale website: StakeholdersFirst !